Aktuelno

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Radnički 1950, 78:70

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Radnički 1950, 78:70

DUŠAN PETROVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Mi smo jako loše ušli u ovu utakmicu pre svega defanzivno primili smo 22 poena u prvoj četvrtini. Posle smo pojačali igru u odbrani i došli do naše prepoznatljive igre. Međutim protivnička ekipa je nastavila u drugom poluvremenu jako agresivno da igra, dozvolili smo im čak 14 ofanzivnih skokova i to se naravno odrazilo na rezultat ali uspeli smo nekako da prelomimo utakmicu u našu korist.
MATIJA SVETOZAREVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Vratili smo im za prvo kolo u prvom delu sezone. Dobro smo otvorili drugi deo pobedom nadam se da će i u narednom periodu tako biti. Dosta su agresivni bili u drugom poluvremenu ali smo uspeli da pobedimo zasluženo jer smo vodili tokom većeg dela utakmice. Čestitao bih protivniku na fer i korektnoj igri a mojim saigračima na pobedi.
IVICA VUKOTIĆ TRENER KK RADNIČKI 1950, Čestitao bih ekipi Dynamica na zasluženoj pobedi jer vodili su tokom celog meča. Mi smo imali problema pre svega sa slobodnim bacanjima svega 60%. Nismo realizovali neke kontra napade sa kojima smo mogli da uhvatimo priključak. Nama ostaje put za dalje da radimo i da se spremamo za utakmice koje realno treba da pobedimo kući da probamo da izborimo Final 8.
STEVAN JOVANOVIĆ KK RADNIČKI 1950, Utakmica je bila napeta od samog početka. Nadigrani smo u drugoj četvrtini i probali smo da se vratimo u drugom poluvremenu i uspeli smo pred kraj utakmice ali protivnik je bio bolji i pobedio sa 8 poena razlike. Sve čestitke protivniku koji je igrao odlično, bila je ovo danas jedna lepa utakmica za gledanje.

More in Aktuelno