Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Radnički 1950, 101:73

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Radnički 1950, 101:73

SRĐAN ĐURIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Ovaj rezultat na kraju sa ovolikom razlikom nije baš najrealniji, ali mi smo se spremali za utakmicu znali smo da je ekipa Radničkog nezgodna u tranziciji i u šutu za 3 poena što oni i jesu sa dosta šuteva pokušavali da nađu priključak ali smo dobrom odbranom sprečili to i zasluženo pobedili. Ekipi Radničkog želim sreću u nastavku takmičenja.
MVP STEFAN DABOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Ovo je bila jedna jako brza i dinamična utakmica sa dosta promena poseda možda i najbrža koju smo odigrali do sada u juniorskoj ligi imali smo dosta izgubljenih lopti i odbrambenih grešaka ali mislim da smo našom energijom uspeli da savladamo protivnika. Od sutra već spremamo se za narednog protivnika.
IGOR TODOROVIĆ TRENER KK RADNIČKI 1950, Prisustvovali ste jednom meču sa velikim brojem poena, mi smo se dobro spremali za ekipu Dinamika koja je u ovom trenutku fizički nadmoćnija u odnosu na nas. Imali smo dobar pristup ali nismo mogli da rešimo ofanzivni skok ekipe Dinamika koji je po mom mišljenju danas bio presudan i na osnovu te dubine terena i ofanzivnog skoka oni su posle pogodili i dosta šuteva za 3 poena u prvom poluvremenu. Kada smo rešili to u drugom delu igre u jednom trenutku smo stigli na 12 poena i imali napad da možda spustimo na jednocifrenu prednost međutim u toj jurnjavi smo pali u drugom delu i nismo uspeli u našim nastojanjima. Idemo dalje spremamo se za sledeći meč i čestitam ovim putem Dinamiku i treneru. Ono što smo želeli ove godine mi smo to i ispunili a to je da budemo deo tih najboljih ekipa u JLS. Ovaj moj tim ujedno igra i srpsku ligu zapad seniorsko takmičenje gde je pozicioniran na prvom mestu. Nije nikakav alibi ali mi smo sinoć završili kasno utakmicu u Paraćinu i onda sa puta na put ali to smo želeli i to naravno ne umanjuje pobedu Dinamika i želim im puno sreće u nastavku takmičenja a mojim momcima uz ovako težak raspored nadam se boljoj igri u narednom delu sezone.
DANILO GLIŠOVIĆ IGRAČ KK RADNIČKI 1950, Čestitam protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri stvarno su od početka pokazali da su dominantnija ekipa. Tokom cele utakmice mi smo pokušavali da se vratimo nismo odustajali dali smo sve od sebe ali na kraju nije bilo dovoljno.

More in Aktuelno