Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Partizan, 64:86

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Partizan, 64:86

MILAN JOSIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY: Četiri dana a dve utakmice sa skraćenim rosterom znači igra sa 7 igrača od kojih su trojica kadeta tako da dali smo sve od sebe danas da pariramo protivniku. Čestitke Partizanu na pobedi.
OGNJEN ROMIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY: Čestitao bih protivniku na fer i korektnoj igri a nama je danas nedostajao ritam, energija i konstantnost u napadu i odbrani, takođe u određenim situacijama nam je padala koncetracija i sve je to presudilo da nas protivnik dobije sa ovolikom razlikom.
MILIJA BOGIĆEVIĆ TRENER KK PARTIZAN: Hteo bih da čestitam ekipi Dinamika prvo. Različiti motivi u utakmici su evidentno bili Dinamik je imao svoju osiguranu poziciju a nama je mnogo značila ova pobeda da se ipak dignemo na bolju poziciju zbog završnog turnira tako da se tu video pre svega motiv u igri. Mislim da smo odigrali korektno utakmicu gde su dečaci odradili sve ono što smo od njih očekivali ali ovo je treća utakmica u četiri dana ove ekipe gde se vidi da smo dobro pripremljeni tako da čekamo spremni play off.
ALEKSA ZDRAVKOVIĆ IGRAČ KK PARTIZAN: Mislim da smo od samog starta otvorili utakmicu dobro i da smo tokom cele utakmice igrali dobro i tako završili sa pobedom.

More in Aktuelno