Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Novi Pazar, 92:64

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Novi Pazar, 92:64

SRĐAN ĐURIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitao sam momcima na zaista velikoj potrošnji i energiji koju su prikazali u današnjem meču. Pola ekipe su kadeti koji su sinoć igrali u Kragujevcu. Pružio sam priliku nekim momcima koji su manje igrali da im dam šansu mislim na juniore. Što se tiče ekipa Pazara karakterni momci krasio ih je šut za 3 poena gde smo mi pogotovu u drugoj četvrtini našom odbranom sprečili te šuteve za 3 poena što mislim da je uz naše skokove odlučilo pobednika. Ekipi Novog Pazara želim sreću u nastavku šampionata.
VUKAŠIN BUBANJA IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Ušli smo u utakmicu snažno sa puno energije ali sa malo grešaka i u drugom poluvremenu smo uspeli da ispravimo te greške i utakmicu privedemo kraju
MOMIR RATKOVIĆ TRENER OKK NOVI PAZAR, Čestitam protivniku na pobedi koja je na kraju bila ubedljiva, ono čime ja mogu biti zadovoljan je prvo poluvreme gde smo uglavnom vodili da bi eto poslednjih minut i 30 oni nama napravili seriju 10 prema 0 i tad je krenuo naš pad završilo se poluvreme sa -8. Oni su pogodili dosta otvorenih šuteva u trećoj četvrtini, mi tu nismo mogli da pariramo mi smo promašili dosta otvorenih šuteva i na kraju je ta prednost otišla na -28. Zadovoljan sam prvim poluvremenom i angažovanju mojih momaka ali daleko je to od onoga čemu težimo i čemu se nadamo obzirom da je ovo prvi put u istoriji da Novi Pazar igra jedinstvenu ligu Srbije i da su ovo sve momci 2004 i 2005 godište mislim da je ovo jedno sjajno iskustvo i jedna utakmica koja će sigurno biti motiv i korak napred da jače i bolje radimo i da damo sve od sebe u narednim utakmicama.
PREDRAG RADOMIROVIĆ IGRAČ OKK NOVI PAZAR, Čestitam ekipi Dinamika na fer i korektnoj igri a želeo bih da se okrenemo sledećoj utakmici. Da smo pogodili neke šuteve ova utakmica bi drugačije izgledala. Moramo još nešto da popravimo u odbrani, pre svega, dosta poena smo primili danas.

More in Aktuelno