Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Mega Mozzart, 77:83

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Mega Mozzart, 77:83

SRĐAN ĐURIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Sasvim zaslužena pobeda Mege. U nekim trenucima u prvom poluvremenu kontrolisali smo utakmicu, imali smo kontrolu skoka međutim u trećoj četvrtini Mega je imala 10 ofanzivnih skokova što su kažnjavali, pri kraju utakmice smo pokušavali da stignemo ali nekim brzopletim napadima nismo uspeli da realizujemo.
STEFAN STEFANOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Ovo je naša prva utakmica da smo skoro u punom sastavu posle dva meseca i očigledno da nismo imali dovoljno vremena da se spremimo za ovu utakmicu. Mega je ušla mnogo spremnija i kao bolji tim je završila meč. Na glupim greškama smo izgubili utakmicu. Mislim da je umor kriv za pad koncetracije u zadnjoj četvrtini.
UROŠ MATIĆ TRENER KK MEGA MOZZART, Sve čestitke Dinamiku na fer i korektnoj igri. Naši momci su zaista posle 4 utakmice za 3 dana pokazali karakter i zasluženo pobedili. Dinamiku sve najbolje u nastavku sezone.
ASIM ĐULOVIĆ IGRAČ KK MEGA MOZZART, Bio je dobar meč interesantan za publiku pun energije. Oba tima su dala svoj maksimum. Požrtvovanošću i snažnom odbranom uspeli smo da prelomimo i pobedimo.

More in Aktuelno