Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Crvena zvezda, 81:86

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Crvena zvezda, 81:86

MILAN JOSIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Pokazali smo dva različita lica u prvom i drugom poluvremenu. Odreagovali smo u drugom poluvremenu i to mi je drago. Ovakve utakmice prave igrače i drago mi je da je ovako bilo makar u drugom poluvremenu.
UROŠ VELIMIROVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Prvo bih hteo da čestitam gostujućoj ekipi na pobedi. Evidentno je bilo da u prvom poluvremenu nismo imali energije i želje da dobijemo utakmicu ali u poluvremenu u svlačionici smo se dogovorili da svi kao tim izađemo na parket i damo sve od sebe. To na žalost nije bilo dovoljno da pobedimo ali nadam se da smo shvatili bitne pouke iz ovoga po pitanju timske igre i da će to dati rezultate u nastavku prvenstva.
BRANKO JOROVIĆ TRENER KK CRVENA ZVEZDA, Dobra utakmica. Mi smo se dobro spremili jer smo znali šta nas očekuje na domaćem terenu Dinamika. Mislim da smo u većem delu stvarno kontrolisali utakmicu sem u jednom delu kada nismo kontrolisali njihov ofanzivni skok. Moji momci su stvarno pokazali jedan karakter i jednu koncetraciju i da su odigrali stvarno jednu dobru utakmicu i zasluženo pobedili. Dinamiku želim sve najbolje u nastavku ovog takmičenja.
ANDREJ LUČIĆ IGRAČ KK CRVENA ZVEZDA, Čestitam ekipi Dinamika na fer i korektnoj utakmici. Mi smo otvorili utakmicu jako dobro u jednom trenutku smo vodili 20 razlike. Na žalost drugo poluvreme smo počeli jako loše ali u zadnjoj četvrtini smogli smo snage da odgovorimo na Dinamikove nalete i kontrolisali utakmicu do samog kraja i zasluženo pobedili. Čestitam mojim saigračima na bitnoj pobedi.

More in Aktuelno