Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Crvena zvezda mts, 63:62

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Crvena zvezda mts, 63:62

MILAN JOSIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitam protivniku na borbenosti i mojim momcima na pobedi. Jaka tvrda utakmica i bitna pobeda. Bilo je dosta grešaka na obe strane. Timski rad je ovde došao do izražaja.
STEFAN STEFANOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri. Jurili smo rezultat skoro 3 četvrtine i na kraju pobedili sa pola koša. Bitna pobeda najviše radi samopouzdanja. Čestitam mojim saigračima na borbenosti i na pobedi.
MILOŠ OBRENOVIĆ TRENER KK CRVENA ZVEZDA MTS, Čestitam ekipi Dinamika na pobedi bila je dobra prava prvenstvena utakmica sa dosta promena u vođstvu i dosta lepih poteza sa puno energije i naravno grešaka ovo i jeste sport sa dosta grešaka mislim daje publika imala šta da vidi i da uživa jer su obe ekipe pružile svoj trenutni maksimum. Čestitam svojoj ekipi na zalaganju i energiji ostaje nam da završimo sezonu ovaj regularni deo još dve utakmice i onda da se spremamo za finalni turnir. Ekipi Dinamika želim sve najbolje u daljem toku prvenstva.

More in Aktuelno