Aktuelno

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Beko, 66:60

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Beko, 66:60

NIKOLA MARKOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Pre svega čestitke ekipi Beka na fer i korektnoj igri i mojim momcima na pobedi. Gledaoci nažalost nisu mogli danas da uživaju u lepoti ove igre. Mislim da je bila čvrsta muška igra nije bila preterano lepa ali svakako da pobeda znači mada sem pobedom ničim drugim ne mogu biti zadovoljan. Danas dosta toga nije funkcionisalo kao u prethodna 2 kola i nisu ispoštovani neki dogovori koje smo imali u svlačionici. Radićemo na tome kako bi neke bitne elemente ove igre doveli na nivo na kojem treba da budu. Danas smo pobedili mi ali svakako da je i protivnik mogao da pobedi. Ne bi bilo ne zasluženo.
LAZAR DIMOVSKI IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Ovo je bila jedna tvrda i jaka utakmica sa malim brojem poena mi smo na kraju prelomili tom nekom trojkom i ulazom ali imali smo sreće jer su oni u prvom poluvremenu promašili dosta otvorenih šuteva. Imali su dosta skokova u napadu i čestitao bih svojoj ekipi na pobedi a protivničkoj na fer i korektnoj borbi.
VANJA BUDIMIĆ TRENER KK BEKO, Čestitke Dinamiku na pobedi, ne bi bilo ne zasluženo i da smo mi danas dobili možda ružan meč za gledanje ali svakako ima kakav takav značaj. Želim Dinamiku sve najbolje u nastavku prvenstva što se nas tiče to je to za ovu sezonu, očekivanja su bila bukvalno ovakva da probamo da uđemo među prvih osam.

More in Aktuelno