Aktuelno

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Actavis Academy, 67:51

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Actavis Academy, 67:51

Nikola Marković trener KK DYNAMIC VIP PAY BEOGRAD: Pre svega čestitao bih ekipi Actavisa na zaista sjajnoj utakmici i mojoj ekipi samo na pobedi. Znali smo da nas očekuje vrlo teška utakmica zato što ekipe iz Leskovca uvek imaju sjajno obučene spoljne igrače koji su sposobni da probiju da naprave višak i da iskreiraju dosta šuteva za tri poena. Mi smo samo u jednom segmentu bili odlični a to je skok tako da ja mislim da je taj segment igre presudio i doneo nam pobedu. Sigurno nisam zadovoljan sa ostalim segmentima ali eto početak je i mislim da ćemo kroz utakmice rasti individualno i kao tim i kao klub. Još jednom čestitke ekipi iz Leskovca i da poželim puno sreće u nastavku takmičenja.
Lazar Grbović igrač KK DYNAMIC VIP PAY BEOGRAD: Pre svega čestitam ekipi Actavisa na fer i korektnoj igri mi smo korektno otvorili utakmicu , imali smo dosta izgubljenih lopti u prvom poluvremenu i uz dosta naših skokova uspeli smo da se odlepimo negde krajem treće četvrtine i iskusno priveli utakmicu kraju. Sad se okrećemo sledećoj utakmici protiv Konstantina u Nišu da treniramo što bolje i u toku sledeće nedelje da se pripremimo za njih.
Petar Antunović igrač KK ACTAVIS ACADEMIY LESKOVAC: Čestitam ekipi Dynamica na pobedi igrali su momci sjajno borili smo se i trudili koliko smo mogli. Utakmicu je prelomio naš pad u igri krajem treće četvrtine, protivnička ekipa je imala mnogo više skokova. Sezona je dugačka nastavljamo dalje. Sledeće nedelje se pripremamo za utakmicu protiv Beka.
Vlada Stojiljković trener KK ACTAVIS ACADEMIY LESKOVAC: Čestitam ekipi Dynamica na pobedi odigrali su stvarno jaku odbranu dosta su visoki, pokušali smo da odigramo sa njima preko celog terena na agresivnu odbranu, presudio je taj skok i njihova visina. Trideset dva minuta je bila egal igra, nismo uspeli da damo neke otvorene trojke. Želim protivničkoj ekipi sve najbolje u daljem toku takmičenja a mi ćemo se truditi da svaku utakmicu odigramo ovako jako i da razigravamo naše igrače jer ovo je veliko iskustvo za nas u ovoj ligi. Sledeću priliku ćemo imati već sledeće nedelje ponovo u Beogradu protiv Beka.

More in Aktuelno