Aktuelno

RODA JLS, Crvena zvezda – Vojvodina, 86:63

RODA JLS, Crvena zvezda – Vojvodina, 86:63

Izjava trenera Vojvodine: Čestitao bih Crvenoj zvezdi na pobedi, otvorili smo loše utakmicu, dopustili smo zvezdi da postigne 27 poena za četvrtinu, u drugoj smo uspeli da se vratimo, pogodimo šuteve za tri poena, ali početak drugog poluvremena nismo iskontrolisali i nismo uspeli da odgovorimo na njihovu agresivnost, koja im je donela veću razliku, koju je održavala do kraja utakmice.
Izjava igrača Vojvodine: Na kraju ubedljiva pobeda zvezde, iako smo u jednom momentu uspeli da dođemo na dva poena razlike, ali u trećoj četvrtini su nas agresivnom odbranom i trčanjem sveli na svega devet poena što nismo mogli da nadomestimo u četvrtoj četvrtini. Čestitam zvezdi na pobedi.
Izjava trenera Crvene zvezde: Dobra igra mojih igrača, napokon dobar ulazak u meč sa brzom igrom i dosta trčanja, imali smo pad u drugoj deonici, ali posle odmora smo izašli sa istom energijom sa početka meča i preuzeli kontrolu nad utakmicom i bez nekih većih problema priveli meč kraju. Sledi nam gostovanje u Somboru, priprema za Angt turnir i završnicu regularnog dela sezone.
Izjava igrača Crvene zvezde: Bitna pobeda za nastavak pobedničkog niza i dizanja samopouzdanja za ono što nam sledi u narednih mesec dana. Potrudićemo se da u Somboru ponovimo igru od danas uz manje padove tokom meča.

More in Aktuelno