Aktuelno

RODA JLS, Crvena zvezda mts – Sloboda, 112:67

RODA JLS, Crvena zvezda mts – Sloboda, 112:67

Izjava trenera Sloboda Užice: Došli smo da se borimo i vidimo gde smo u odnosu na jednu od jačih ekipa u ligi. Nismo uspeli da odgovorimo svih 40 minuta na njihovu agresivnost, ali znamo gde su nam nedostaci i težićemo ka tome da ih korigujemo. Čestitam Branku na prvoj pobedi kao treneru juniora.
Izjava igrača Sloboda Užice: Čestitam zvezdi na pobedi, na kraju su nas ubedljivo pobedili. Dosta izgubljenih lopti smo imali, gde su i napravili najveću razliku. Nastavićemo da treniramo i nadam se pobedi već u sledećem kolu.
Izjava trenera Crvene zvezde mts: Vrlo bitna pobeda mojih igrača, nakon odlaska dugogodišnjeg trenera Slobodana Klipe i pozitivan odgovor na naš zajednički rad poslednjih sedam dana. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu, očekuje nas put u Kragujevac kod veoma nezgodne ekipe, ali sa ovim pristupom mislim da će sve ići kako treba.
Izjava igrača Crvene zvezde mts: Prva utakmica nakon virusa koji nas je zadesio, važna pobeda za nastavak takmičenja i našeg samopouzdanja. Već se okrećemo sledećoj utakmici i pripremi za istu.

More in Aktuelno