Aktuelno

RODA JLS, Crvena zvezda mts – Radnički 1950, 80:76

RODA JLS, Crvena zvezda mts – Radnički 1950, 80:76

Izjava trenera Radničkog 1950, Dobra utakmica, malo je falilo da iznenadimo zvezdu. Uspeli smo da se vratimo iz dvocifrenog zaostatka, čak u jednom momentu i da povedemo, ali nismo imali snage da sačuvamo prednost do kraja i zvezda je zasluženo pobedila.
Izjava igrača Radničkog 1950, Čestitam zvezdi na pobedi. Borili smo se i mislim da smo pokazali da možemo da igramo i protiv najboljih ekipa u ligi. Ostalo je još par kola do kraja i nadam se što boljem plasmanu pred plej of.
Izjava trenera Crvene zvezde MTS, Čestitam ekipi Radničkog na odličnoj igri, pokazali su karakter i košarkaško znanje. Mi smo odigrali utakmicu ispod očekivanja, uspeli smo na kraju da poboljšamo odbranu, ubacimo neke šuteve i da pobedimo utakmicu. Očekuje nas put u Leskovac, i nadam se mnogo boljoj igri u odnosu na današnju.
Izjava igrača Crvene zvezde MTS, Očekivali smo tešku utakmicu, obzirom da smo i u Kragujevcu sa njima igrali na 2-3 poseda. Čestitam svojim saigračima na pobedi, za vikend nas očekuje nova utakmica i nadam se da ćemo ostati neporaženi.

More in Aktuelno