Aktuelno

RODA JLS, Crvena zvezda mts – Joker, 97:75

RODA JLS, Crvena zvezda mts – Joker, 97:75

Izjava trenera KK Joker: Nismo uspeli da iznenadimo favorizovanu zvezdu, ali je dobro za moje momke da vide gde su u odnosu na najbolje ekipe u njihovom uzrastu. Mi ćemo nastaviti da radimo kao i do sada, novajlije smo u ovom takmičenju i ostaje nam da se spremimo za nastavak sezone u sledećoj godini.
Izjava igrača KK Joker: Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi, sve vreme su držali prednost i nismo uspeli da uđemo u neizvesniju završnicu i možda iznenadimo. Sa ovom utakmicom smo završili godinu, očekuje nas nastavak sledeće godine i nadam se što boljem rezultatu.
Izjava trenera Crvene zvezde: Čestitao bih mojim momcima na pobedi i energiji koju su imali tokom svih 40 minuta utakmice. Očekuje nas zaostala utakmica sa Megom, pokušaćemo da se spremimo što bolje možemo i da im se revanširamo za poraz u kvalifikacijama. Ekipi Džokera želim puno sreće u nastavku lige.
Izjava igrača Crvene zvezde: Nastavljamo pobednički niz, ostala nam je još jedna utakmica u ovoj godini i nadam se da ćemo završiti godinu sa pobedom. Čestitao bih ekipi džokera na fer igri i puno sreće u nastavku.

More in Aktuelno