Aktuelno

Radnik iz Surdulice novi član 2.MLS

Radnik iz Surdulice novi član 2.MLS

Košarkaši Radnika iz Surdulice nopvi su članovi Druge muške lige Srbije. Na revijalnoj utakmici koja je održana u nedelju 18.04.2021 godine na prigodan način su to i proslavili. Naime u revijalnoj utakmici sastali su se ekipa Radnika i selekcija Prve muške regionalne lige Istok.
Pre početka susreta košarkaši Radnika dobili su medalje za ostavreni rezultat, koje im je dodelio Vladica Nestorović predsednik Sportskog saveza Srdulica, a pehar namenjen prvaku lige kapitenu Grujiću, dodelio je Komesar lige Igor Đorđević.
Inače utakmici su pored ostalih prisustvovali, ministar u Vladi Republike Srbije Novica Tončev, predsedik opštine Surdulica Dr Aleksandra Popović, većinik sa sport Nebojša Arsić, predsednik sportskog saveza Surdulice Vladica Nestorović, generalsni sekretar David Milić, i predsednik kluba Vladica Tončev.
Delegaciju KSS koja je prisustvovala utakmici predstavljali su Dušan Projović, potpredsednik KSS, Vule Vuković, predsednik RKS Južna Srbija, generalni sekretar Veselin Marjanović, i članovi predsedništva RKSJS.
Na kraju prve četvrtine utakmice od aktivnog igranja oprostio se na simboličan način dugogodišnji igrač Marko Marković, simboličnim gestom predajom dresa svojoj naslednici. U nezvaničnom delu priznanje je dobio i kapiten domaće ekipe Grujić, koji je po izboru trenera najkorisniji igrač prvenstva. Ovu priliku KK Radnik je iskoristio da ukaže zahvalnost svima koji su im pomogli u ovom istorijskom uspehu.

More in Aktuelno