TRIGLAV KLS

RADNIČKI – IVANJICA 101:75

RADNIČKI – IVANJICA 101:75

Iskoristio je Radnički ulogu favorita i zabeležio pobedu kojom je izborio plasman na završni turnir najbolјih 8 ekipa u Srbiji. Pitanje pobednika se nijednom nije dovelo u pitanje. Iako bez nekolicine standardnih igrača, domaćin nije dozvolio iznenađenje i od starta nametnuo svoj ritam što je i dovelo do lake pobede. Gosti nisu imali mnogo raspoloženih pojedinaca osim Karapandžića koji postigao 18 poena i ostvario 6 skokova i 5 ukradenih lopti i Grojića sa 27 poena, 7 skokova, 7 ukradenih lopti i 6 asistencija. Sa druge strane, kod ekipe Radničkog, retko ko nije da pun doprinos pobedi. Čakšest igrača je završilo utkamicu sa dvocifrenim indeksnim brojem poena. Odlične partije su pružili Andrija Petrović, Petar Milojević, Nikola Barać ali se mora istaći udarni trio. Mihailo Ilić je pružio jednu od najbolјih partija od početka sezone sa 17 poena i 9 skokova. Standardno odlićan je bio Pavle Stepanović sa 25 poena, 8 asistencija i 3 skoka. Partija vredna ne samo MVP-a utakmice već možda i celog kola pripala je Lazaru Dimovskom koji je brilјantno predvodio svoj tim. Ostvario je tripl-dabl učinak od 19 poena, 12 skokova i 12 asistencija ostvarivši ukupan indeks 41!
Želјko Milojević, Veoma bitna utakmica za nas jer nam je pobeda osigurala prolaz na F8. Nije bilo lako jer nam je ovo četvrta utakmica u nizu koju igramo sa 6 bolesnih igrača u 14 dana. Pohvalio bih moje igrače pre svega zbog ozbilјnosti koju su pokazali kao i odgovornosti prema dresu koji nose i klubu za koji igraju i čestitam im na pobedi i prolazu među 8 najbolјih ekipa u Srbiji. Mislim da kvalitet nije bio sporan ali je teško odigrati utakmicu na ovom nivou i privesti je kraju kao što su to moji igrači i uradili. U svim segmentima igre smo bili dominantni i opravdali ulogu favorita. Čestitam ekipi Ivanjice na borbenosti i korektnoj igri i želim im puno uspeha u dalјem radu.
Lazar Dimovski, Jedna dobra i lepa utakmica za gledanje sa velikim brojem poena. Mi smo ispoštovali veći deo dogovora i zasluženo pobedili sa ubedlјivom razlikom. Čestitam mojim saigračima na pobedi i izuzetnoj borbenosti i ekipi Ivanjice na fer i korektnoj igri.
Duško Jaćović, Čestitam ekipi Radničkog na pobedi i na prolazu na završni turnir. Jedna loša utakmica sa mnogo grešaka i sa jedne i druge strane. U ovom trenutku presudio je kvalitet ekipe domaćina koja bila na svim mestima popunjena i može da parira bilo kojoj ekipi. Mi imamo dosta kadrovskih problema ali to nije alibi. Kada napravite mnogo grešaka kao u ovoj utakmici, ničije lopte, bačene lopte u aut i dosta promašenih bacanja ne možete da se nadate pobedi i reultat je takav kakav jeste. Čestitam Radničkom na zasluženoj pobedi.
Petar Grojić, Loše smo odigrali i napadački i odbrambeno. Čestitao bih ekipi Radničkog na fer i korektnoj igri, bili su bolјi od nas.

More in TRIGLAV KLS