2.ŽLS

Potpredsednici KSS Ana Joković i Dušan Projović uručili košarkaškicama Radničkog nagrade za ulazak u najviši rang

Potpredsednici KSS Ana Joković i Dušan Projović uručili košarkaškicama Radničkog nagrade za ulazak u najviši rang

Košarkašice Radničkog su nove članice elite! Ovim povodom, u utorak uveče u Kragujevcu je organizovana revijalna utakmica između seniorske ekipe Radničkog koja je izborila plasman u Prvu ligu i ekipe sastavljene od bivših igračica i kadetkinja ovog kluba. Rezultat se nije beležio, cilj je bio da se devojke zabave na terenu…
Pre utakmice, čelnici Košarkaškog saveza Srbije – potpredsednik za žensku košarku Ana Joković i potpredsednik za takmičenja Dušan Projović uručili su Kragujevčankama nagrade KSS za ulazak u najviši rang u vidu opreme, medalja i pehara. Utakmici su prisustvovali i predstavnici regionalnog Saveza centralne Srbije Dušan Đurić i Nikola Glišović, kao i kapiten ženske seniorske reprezentacije Srbije Jelena Milovanović Bruks.
Posle utakmice, ŽKK Radnički je svojim igračicama dodelio nagrade. Kao najbolji kapiten nagrađena je Aleksandra Jevrić, kao najbolja igračica Jelena Prvulović, a uramljen dres sa potpisima svih igračica i trenera seniorskog tima kao poklon za izuzetan doprinos u drugom delu sezone i za ispraćaj u Ameriku dobila je Nevena Dimitrijević. Ove nagrade kluba uručila je Jelena Milovanović Bruks.
Posle utakmice organizovan je koktel u hotelu „Kragujevac“, gde su gosti, kao i sva deca, mogli da se ispričaju i uživaju uz muziku.

More in 2.ŽLS