Aktuelno

PARTIZAN NIS – CRVENA ZVEZDA MTS 63:71

PARTIZAN NIS – CRVENA ZVEZDA MTS 63:71

Kao i svaki dosadašnj derbi i ovaj je bio na kvalitetnom nivou,uz dosta lepihn i atraktoivnih poteza i preokreta. Uz slab realizatorski početak obe ekipe,jer je u petom minutu rezultat je bio 2:2, ekipa Partizana se trgla i do kraja četvrtine ostvarila razliku od šest poena, koju je održavala sve do 32 minuta. Tada je Zvezda uz nekoloko grešaka igrača Paretizana pojačala tempo, odigrala kvalitetnije u napadu i čvršće u odbrani, preokrenula rezultat i na kraju pobedila razlikom od osam poena. Da je rezultat bio na strain Partizana ni to nebi bilo nezasluženo jer su ekipe pokazale podjednak kvalitet.
Aleksandar Bućan, Detalji su odlućili pobednika ovoga susreta, tako da ne mogu biti nezadovoljan igrom moje ekipe ,mada u odlućnim trenutcima napravili smo nekoliko neoprostivih grešaka i dozvolili Zvezdi da se vrati u susret i preokrene rezultat.Čestitan Zvezdi popbedu i nadam se da će mo nastaviti susrete na završnom turniru.
Tadija Tadić, Čestitam Zvezdi pobedu i nadam se da u sledećem susretu neće biti nepredviđenih grešaka i da će mo mi slaviti u derbiju, koji nam je ovoga puta izmakao, nekim greškama u završnioci utakmice.
Bojan Đerić, Utakmica je bila prava takmićarskado samog kraja. Posle sporijeg prvog poluvremena uspeli smo da zaigramo čvršću odbranu u nastavku, što nam je donelo prednost pred kraj. Ćestitam domaćinu na fer igri a mojim momcima na pobedi.
Zoran Paunović, Zadovoljni smo što smo uspeli da pobedimo jakog protivnika na njihovom terenu. Pokazali smo karakter u prelomnim trenutcima I uspeli da pobedimo.

More in Aktuelno