TRIGLAV ŽKLS

PARTIZAN 1953 – RADNIČKI 72:20

PARTIZAN 1953 – RADNIČKI 72:20

IGRAČICE PARTIZANA ZABELEŽILE SU I 19 POBEDU.ODIGRANA JE FER I KOREKTNA UTAKMICA U KOJOJ JE TRENER PARTIZANA RAZIGRAVAO I IGRAČICE KOJE IMAJU MANJU MINUTAŽU.IGRAČICE RADNIČKOG SU POKAZALE DA IMAJU POTENCIJALA ALI DA DOSTA TREBAJU DA RADE DA BI TO I OPRAVDALE.
SVETLANA MITROVIĆ, ODIGRALE SMO JEDNU LAGANU UTAKMICU GDE SMO RAZIGRAVALE I IGRAČICE SA MANJOM MINUTAŽOM.MOJE IGRAČICE SU BILE I MALO OPUŠTENIJE ŠTO ME NIJE ZADOVOLJILO, A TO TRPI I SAMA IGRA ŠTO DOVODI DO VIŠE GREŠAKA I SLABIJEG ŠUTA..SLEDI PAUZA OD 10 DANA . UIGRAVAĆEMO SE ZA KRAJ SEZONE.ČESTITAM IGRAČICAMA RADNIČKOG NA FER IGRI.
ANJA BUKVIĆ KŽK PARTIZAN 1953, ZAHVALJUJEM SE RADNIČKOM NA FER I KOREKTNOJ IGRI I ŽELIMO IM SREĆU U DALJEM TAKMIČENJU.MI NASTAVLJAMO DA KROZ UTAKMICE I TRENINGE JOŠ VIŠE NAPREDUJEMO I BUDEMO PRAVI TIM ZA IZAZOVE KOJI NAS OČEKUJU.
GORAN JOVOVIĆ, ČESTITAMO PARTIZANU NA POBEDI, KOJE SU POKAZALE DA SU ZASLUŽENO NA ČELU LIGE I ŽELIM IM PUNO USPEHA U NASTAVKU SEZONE.MOJA EKIPA JE ODIGRALA JEDNU KOREKTNU UTAKMICU SA JAKIM PARTIZANOM I ČESTITKE ZA BORBENOST.
N. NIKOLIĆ, ČESTITKE IGRAČICAMA PARTIZANA NA POBEDI , A NAMA PREDSTOKI PUNO RADA DA BI JOŠ BOLJE PARIRALE JAČIM PROTIVNICIMA.

More in TRIGLAV ŽKLS