Aktuelno

KUP, Zemun Fitofarmacija – Konstantin, 90:85

KUP, Zemun Fitofarmacija – Konstantin, 90:85

Posle sjajne igre u prvenstvu Zemunci su odigrali još jedan odličan meč u kupu protiv ekipe Konstantina. Već u prvoj četvrtini Zemun je stekao prednost od 7-10 poena koju je držao do kraja meča i pored sjajnih perioda igre gostiju iz Niša.Imali su priliku gosti 20 sekundi pred kraj pri rezultatu 88-85 , ali su se spetljali u napadu. Kod Zemunaca istakli su se Vukojičić , Todorić , Roknić i Antić a kod Gostiju Ilić , Vuk Đorđević , Vuletić i Gudžić.
STEFANOVIĆ NENAD, Sve čestitke mojim momcima , samo tri dana posle izuzetno velike i teške utakmice protiv Zdravlja , uspeli su da odigraju takmičarski dobru utakmicu , koja nam je protiv ovako ozbiljne i iskusne ekipe najbolja moguća škola. Promovisali smo danas i jedno novo ime , Milošević Jarić koji ima samo 17 godina je odigrao nekih 20-tak minuta. Njega moram posebno da pohvalim , jer su uopšte nije uplašio , tako da pored same pobede , ovo nam je najveći plus. Okrećemo se utakmici sa Planom , koja je naš priorotet , a kup je samo nagrada za moje momke , o njemu ćemo razmišljati kada za to dođe vreme.
ROKNIĆ STEFAN, Odigrali smo jednu dobru utakmicu , od početka smo nametnuli svoj ritam , i uspeli da iskontrolišemo utakmicu do kraja. Čestitao bih ekipi Konstantina na dobroj borbi i želim im dobar nastavak sezone.Mi se okrećemo jakobitnoj utakmici u subotu protiv Plane
CVETKOVIĆ MARKO, Čestitam ekipi Zemuna , potvrdili su pobedu protiv Zdravlja .Svaka čast ovim momcima stvarno se bore na muški način i krunisali su igru pobedom. Više gledam prvenstvo nego što sam gledao ovu utakmicu , jer smo se opekli prošli put , posle pobede u kupu izgubili smo utakmicu u prvenstvu koja nas prati i pratiće nas do kraja.Čestitke Zemunu , mi se okrećemo dalje prvenstvu i guramo još malo pa posle pauzica pa idemo dalje.
ILIĆ ALEKSANDAR, Veoma zanimljiva utakmica , borbena sa puno poena i faulova . Zasluženo je pobedila ekipa Zemuna , čestitam joj na fer i korektnoj igri i želim im puno sreće u nastavku takmičenja. Mi se okrećemo prvenstvu i da se dobro spremimo za drugi deo.

More in Aktuelno