Aktuelno

Izveštaj trećeg dana finalnog turnira RODA JLS 2018/19

Izveštaj trećeg dana finalnog turnira RODA JLS 2018/19

Utakmica za 3. mesto Borac 68:73 Mega Bemax

Izabranici trenera Branka Milisavljevića savladali su ekipu Borca rezultatom 68:73 i time obezbedili treće mesto na turniru juniorske lige Srbije. Ekipa Mege ušla je u utakmicu pomalo dekoncetrisano,dok je s druge strane i ekipa Borca već bila energetski istrošena ali su se obe ekipe borile i dale maksimum.Na kraju je ekipa Mege uspela da se rezultatski odlepi od Borca i time obezbedi pobedu.
Dejan Tomašević:
Znali smo da će biti teška utakmica i energetski smo dosta potrošeni .Tri četvrtine smo se držali imali čak i vođstvo, ali pali smo u četvrtoj četvrtini.Ne mogu da se ljutim na igrače,odigrali su odličan turnir“.
Srđan Krsmanović:
„Borili smo se ,ali nismo imali snage da izvučemo ovu utakmicu“.
Luka Cerovina:
„Mogli smo i bolje.Utakmicu nismo ušli baš koncentrisano,ali na kraju smo se malo odvojili od njih.Spremaćemo se za Evroligu i videćemo šta ćemo uraditi“.


RODA

Utakmica za 1. mesto Partizan NIS 81:89 Crvena zvezda mts

Crveno-beli su savladali ekipu Partizana i time osvojili titulu prvaka turnira RODA JLS.Zvezda je prvo poluvreme završila sa skoro 20 poena razlike. U trećoj četvrtini bolju igru pružili su igrači Partizana,ali nedovoljno da bi na kraju finalne utakmice odneli pobedu.
Aleksandar Bućan :
„Zvezda je bila bolja u tri četvrtine,mi smo pokazali bolju i borbeniju igru samo u trećoj četvrtini a to je bilo onedovoljno da se pobedi u finalu“.
Marko Pecarski:
„Vratili smo se u trećoj četvrtini skroz,posle opet stali.Čestitam Zvezdi na pobedi#.
Pomoćni trener Zvezde:
„Odigrali smo prvo poluvreme dobro,poveli skoro dvadeset razlike.Momcima sve čestitke zbog teškog rada koji nam već dve godine reprodukuju svakodnevno.Ovo je njihova titula“.
Bojan Tomašević:
„Finale kao svako teško.Fenomenalna utakmica.Drago mi je da smo se vratili posle pada na poluvremenu i pobedili“.

 

 

More in Aktuelno