Aktuelno

Finale Jr.NBA 2022

Finale Jr.NBA 2022

Došli smo do samog kraja pete sezone Junior NBA lige Srbije. Kao svake godine kraj je rezervisan za Finalni dan koji predstavlja krunu ovog jedinstvenog takmičenje. Finalni dan je zakazan za sredu, 22.06.2022.godine na terenima KK Crvena zvezda na Kalemegdanu, u Beogradu.

Najpre će se od 15:30 u finalu Crvene lige sastati dečaci i devojčice iz ekipe NEW YORK KNICKS Majka Jugovića iz Beograda sa vršnjacima iz ekipe ATLANTA HAWKS Danilo Kiš iz Beograda. Od 16:30 na programu je finale Plave lige u kojem će se sastati ekipe BROOKLYN NETS Đura Danučić iz Novog Sada i CHARLOTTE HORNETS 2. oktobar iz Zrenjanina. Pored utakmica za plasman, biće organizovana i individualna takmičenja koja su na programu od 17:30. I ove godine organizujemo tri takmičenja: takmičenje u veštinama za dečake, takmičenje u veštinama za devojčice i takmičenje u šutiranju. U individualnim takmičenjima mogu učestvovati predstavnici svih ekipa, bez obzira na plasman njihove ekipe tokom lige ili u završnici. Za 19:00 je zakazana utakmica za 3.mesto, nakon koje slede finala individualnih takmičenja.
Veliko finale ovogodišnje Junior NBA lige Srbije na programu je od 20:45.

Ceo dogadjaj će moći da se prati uživo OVDE.

Najuspešnije ekipe i pojednice očekuju pehari i zanimljive nagrade. Očekujemo dolazak predstavnika košarkaških operacija NBA, predstsvnika KSS, naših bivših NBA igrača i reprezentativaca.

Želja nam je da što više naših igrača i košarkaških radnika prisustvuje ovom događaju kako bismo još jednom svi zajedno ulepšali deci ovo takmičenje, dali im podstrek za dalji rad, bavljenjem košarkom i sportom uopšte.

More in Aktuelno