RODA JLS

DYNAMIC VIP PAY – PARTIZAN NIS 79:78

DYNAMIC VIP PAY – PARTIZAN NIS 79:78

Stevan Mijović trener KK Dynamic VIP Pay, Čestitke mojoj ekipi na vrlo važnoj pobedi. Pokazali smo karakter, enegriju i veću želju za pobedom što je produkt velikog rada i truda, pa te tada i sreća pogleda. Okrećemo se sledećoj utakmici i borbi za sto bolje mesto na tabeli.
Vuk Vulikić MVP igrač KK Dynamic VIP Pay, Mislim da je utakmica bila zaista odlična i da je opravdala epitet derbija kola, ekipe su se smenjivale u vođstvu do samoga kraja, na kraju smo uz znanje imali i malo sreće postigao sam taj koš za pobedu. Ja bih čestitao svojoj ekipi ali i ekipi Partizana na jednoj fenomenalnoj utakmici. Okrećemo se dalje, uhvatli smo jedan dobar ritam 5 vezanih pobeda i nadamo se da ćemo nastaviti taj niz na sledećem teškom gostovanju protiv Vojvodine sledeći vikend jer imamo sasvim dovoljno vremena da se spremimo .
Dušan Tanasković igrač KK Partizan NIS, Od samoga starta smenjivale su se obe ekipe u vođstvu presudio je taj poslednji šut koji smo dozvolili lošim skokom posle izvođenja slobodnih bacanja što je ne dopustiva greška u košarci i odmah je stigla kazna. Čestitao bih igračima Dynamica na pobedi a svojim igračima na borbenosti.
Aleksandar Bućan trener KK Partizan NIS, Čestitao bih ekipi Dynamica na fer i korektnoj igri a mojoj ekipi na borbenosti. Pobednik je odlučen u zadnjoj sekundi posle velike greške mojih momaka u skoku posle izvođenja slobodnih bacanja. Danas je Dynamic imao više sreće.

More in RODA JLS