RODA JLS

DYNAMIC VIP PAY – MEGA BEMAX 72:74

DYNAMIC VIP PAY – MEGA BEMAX 72:74

STEVAN MIJOVIĆ TRENER KK DYNAMIC, Čestitam ekipi Mege na zasluženoj pobedi, pre svega. Kada protiv ekipe koja se bori za prvo mesto na tabeli napravite 22 greške, od kojih su polovina bili direkt poeni, onda nismo ni zaslužili da pobedimo. U bitnim trenucima nismo bili skoncetrisani pre svega, posebno u odbrani i to nas je koštalo pobede. Na svu nasu lošu igru i ovoliki broj grešaka protiv ekipe Mege imali smo utakmicu na loptu i time pokazali da sve zavisi od nas i da se neki trud i rad pokazuje, što me raduje kao trenera, a mojim igračima daje još veći motiv za dalji još jači rad i pripremu za završni turnir.
MVP VUK VULIKIĆ IGRAČ KK DYNAMIC, Čestitam ekipi Mege na pobedi pre svega. Falilo nam je malo koncetracije i disciplinovanije igre pogotovo pred sam kraj utakmice i onda bi rezultat možda bio drugačiji. Čestitao bih i mojim momcima na borbenosti i okrećemo se završnom turniru.
VLADA VUKOIČIĆ TRENER KK MEGA, Čestima mojim igraćima na pobedi a ekipi Dynamica na fer i korektnoj igri. Znali smo da nas čeka teška utakmica u Dynamic Areni ali na kraju je moja ekipa pobedila.
IGOR DROBNJAK IGRAČ KK MEGA, Čestitao bih ekipi Dynamica na fer i korektnoj igri. U pojedinim segmentima igre su oni bili bolji od nas ali mislim da je ova utakmica bila interesantna sa dosta preokreta i da je ovo bio derbi kola. Čestitao bih svojim momcima na pobedi i požrtvovanosti.

More in RODA JLS