TRIGLAV KLS

ACTAVIS ACADEMY – CRVENA ZVEZDA MTS 50:93

ACTAVIS ACADEMY – CRVENA ZVEZDA MTS 50:93

Košarkaši Crvene zvezde MTS su opravdali ulogu favorita u ovoj utakmici. Gosti su veoma brzo došli do dvocifrene prednosti,koju su čuvali i uvećavali do kraja utakmice zahvaljujući pre svih Bosnjaku, Masicu, Guduricu, Joksimovicu, Blagojevicu, Ostojicu, (koji su imali dvocifren indeks). Kod domaćina dvocifreni su bili Stefanovic Goran i MIljkovic Milan najmladji igrac ove ekipe.
PETROVIC MILAN, trener KK Actavis Academy Leskovac, Čestitam ekipi Zvezde na zasluzenoj pobedi.Igrali smo veoma borbeno, ali nasa mlada ekipa nije mogla da parira odlicnoj ekipi Zvezde, Da bi igrali sa najboljim ekipama moramo dosta da treniramo i pokusamo Leskovacku kosarku da vratimo kao ranije kada smo bili i na finalnim turnirima. Lepa potezi su bili na utakmici, mislim da je publika uživala.
MILAN MILJKOVIC, MVP ekipe KK Actavis Academy Leskovac, Igrali smo veoma borbeno,dali sve od sebe,imali dobre periode igre,ali protivnik je veoma dobra i kvalitetna ekipa.Čestitam saigračima na dobroj igri a ekipi Zvezde na pobedi.

More in TRIGLAV KLS