Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Vojvodina mts, 103:87

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Vojvodina mts, 103:87

BOŽIDAR BABOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitam mojim momcima na dobroj utakmici i zasluženoj pobedi kao i ekipi Vojvodine na borbi. Imamo još 3 utakmice do kraja i trudićemo se da ostvarimo što bolji plasman pred finalni turnir. Vojvodini želim sve najbolje u nastavku sezone.
ALEKSA VLAJIĆ KK DYNAMIC VIP PAY, Prvo bih čestitao protivniku na fer i korektnoj igri. Utakmica uopšte nije bila laka kao što rezultat pokazuje. Odlučio je skok i timska igra.
ALEKSANDAR ČOLIĆ KK VOJVODINA MTS, Čestitam ekipi domaćina na zasluženoj pobedi. Oni su danas bili bolji tim svih 40 minuta. Mislim da su danas igrači koji su igrali za njih a nastupaju u KLS – u napravili tu ključnu prevagu. Mi smo samo u periodima imali dobru i konstantnu igru u oba pravca ali veći deo meča nismo bili konkurentan tim pre svega fizičkim ali i u nekim taktičkim stvarima ne možemo biti zadovoljni. Nadamo se boljem izdanju u narednom kolu. Želim sve najbolje domaćinu u nastavku sezone.
MARKO VUČKOVIĆ IGRAČ KK VOJVODINA MTS, Pre svega želeo bih da čestitam rivalu na pobedi. Mi smo se borili, dali smo svoj maksimum ali bili su bolji danas od danas a mi se već od sutra spremamo za finalni turnir.

More in Aktuelno