1.ŽLS

1.ŽLS, Kraljevo – Mega MIS, 84:87

1.ŽLS, Kraljevo – Mega MIS, 84:87

Utakmica je opravdala epitet derbija.Sve vreme su se ekipe smenjivale u vodstvu ali je ekipa Mega MIS na kraju uspela da odnese bodove sa vrućeg gostovanja.
Jovanović Nikola, Prvo bih da čestitam ekipi Mege na pobedi kao i mojim igračicama na borbenosti i zalaganju. Mi se okrećeme daljem radu i cilju koji smo zacrtali na početku sezone. Brajković Ivana, Čestitam ekipi Mege na pobedi a mojim saigračicama na trudu i borbenosti .Žao mi je što smo izgubili meč ali svakako idemo dalje i okrećemo se narednim utakmicama. Zahvaljujem ovoj divnoj publici koja nas verno podržava sve ovo vreme.
Vidosavljević Milan, Jedan pravi derbi kakav smo i očekivali.Ovo je do sada najkvalitetnija utakmica koja je bila u ligi.Kraljevo veoma dobra , iskusna ekipa.Znali smo koliko je teško igrati ovde u ovoj hali. Mi smo odigrali utakmicu sa dosta oscilacija i grešaka ali smo na kraju pobedili.Ekipi Kraljeva koji su naši veliki sportski rivali želim puno sreće u nastavku takmičenja i nadam se da do kraja sezone će nas očekivati još ovakvih zanimljivih utakmica.
Nedeljkov Nadežda, Jako teška utakmica s obzirom da je Kraljevo najteži protivnik ove sezone i to pokazuje rezultat,drugi su na tabeli.Mislim da smo dobro otvorile utakmicu ali smo ušle u problem sa faulovima ali smo ipak uspele da izvučemo u našu korist.Čestitala bih mojim igračicama pobedu a i Kraljevu na fer i sportskoj borbi.

More in 1.ŽLS