Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mega MIS – Crvena zvezda, 90:53

TRIGLAV KLS, Mega MIS – Crvena zvezda, 90:53

Prvih pet minuta utakmice je bilo veoma ujednačeno i dobrom odbranom ekipe su parirale jedna drugoj. Domaća ekipa Mega MIS je nakon pet minuta utakmice i prvog tajm auta Petra Radonjića ušla u sjajan ritam i završila prvu četvrtinu sa prednošću od 13 poena razlike. Start druge četvrtine se nije mnogo razlikovao od kraja prve četvrtine i domaći su sjajnim protokom lopte i dobrim napadačkim rešenjima na poluvreme otišli sa +21 razlike. Drugo poluvreme Mega je nastavila gde je i stala napravivši seriju od 17-5 i tako stvorila nedostižnu prednost za goste. Crvena Zvezda je pobedila poslednju četvrtinu za pola koša i tako je konačan rezultat glasio 90-53 za domaće.
Petar Radonjić, Mogu biti veoma zadovoljan pristupom mojih momaka od samog starta utakmice. Ušli smo maksimalno fokusirano i znali smo kakva je igra potrebna kako bi pobedili ovu veoma važnu utakmicu. Čestitao bih svojim igračima na borbenosti kao i Crvenoj Zvezdi na fer plej igri.
Vuk Danilović, Veoma važna pobeda za nas protiv jednog od favorita za osvajanje lige. Pohvalio bih svoje saigrače na odličnoj igri, a mi se okrećemo narednoj utakmici gde nas očekuje još jedan težak izazov.
Mirko Mijailović, Znali smo i pre utakmice da će ovo biti jedno od najtežih ako ne i najteže gostovanje. To svakako ne opravdava naš pad u igri nakon samo pet minuta igre. Mogli smo i morali mnogo bolje od prikazanog. Čestitao bih Megi na zasluzenoj pobedi.
Stefan Marjanović, Čestitam Megi na pobedi. Što se tiče naše igre smatram da je moralo da bude mnogo bolje. Analiziraćemo utakmicu i pokušati da ispravimo greške u budućnosti.

More in Aktuelno