Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Konstantin, 91:59

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Konstantin, 91:59

MILAN JOSIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY: Dva sasvim različita poluvremena. U prvom smo delovali nezainteresovano sa samo 7 faulova koje smo napravili bez agresivnosti bez ičega pustili protivnika da bukvalano radi šta hoće u napadu i da stekne veliko samopouzdanje. Posle sastanka i razgovora u svlačionici, na poluvremenu, promenili smo odnos prevashodno u odbrani i poremetili sve kretnje protivnika tako da je posle sve bilo rutina.
UROŠ VELIMIROVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY: Želeo bih da se zahvalim ekipi Konstantina na fer i korektnoj igri, dobro su nam parirali prvo poluvreme gde mi nismo igrali dobro nismo imali čvrstinu i energiju ali u poluvremenu smo u svlačioni dogovorili da pružimo bržu jaču igru sa puno energije što se na kraju isplatilo.
MILAN TUBIĆ TRENER OKK KONSTANTIN: Jedno odlično prvo poluvreme za nas možda jedno od najboljih u čitavom prvenstvu a onda drugo poluvreme verovatno jedno od najgorih u dosadašnjem delu prvenstva. Te neke amplitude nas karakterišu ove sezone generalno što se tiče rostera ali jedan deo onoga što smo hteli i mogli to smo pokazali. Deo gde je Dinamik dominantan i gde to mi nismo mogli pogotovu u drugom poluvremenu trčanje, agresivnost, fizika, velika razlika u visini kao i u broju skokova. Čestitam mom prijatelju Josiću na pobedi i želim Dinamiku titulu kao i prošle godine.
LUKA DRAŠKOVIĆ IGRAČ OKK KONSTANTIN: Pre svega čestitao bih ekipi Dinamika na zasluženoj pobedi dobro smo otvorili utakmicu ali jednostavno kao i u prethodnik nekoliko utakmica doživeli smo veliki pad igre i nismo uspeli se do kraja utakmice vratimo u naš ritam iako smo imali šanse za to.

More in Aktuelno