2.ŽLS

2ŽLS, Ljubovija – Radnički, 51:73

2ŽLS, Ljubovija – Radnički, 51:73

Utakmica odigrana bez preokreta u igri. Gostujuća ekipa je tokom cele utakmice imala prednost. Borbenost domaće ekipe je bila prosečna što je i uticalo na konačni rezultat.
Petar Arsenović, Ekipa Radničkog je danas bila bolja. Vidi se da više treniraju od nas. Organizovane su, imaju dobru spoljnu liniju, bolje su šutirale i imaju bolji procenat šuta, takože su i u skoku bile bolje od nas. Mi smo pokušali u nekom periodu treće četvrtine da se vratimo u igru, približili smo se ali to nije bilo dovoljno. Nedostatak treninga i manjak kvaliteta je dovelo do toga da nismo uspeli da preokrenemo rezultat. Na kraju ekipa Radničkog je rutinski dovela utakmicu do kraja.
Valentina Vasiljević, Čestitala bih protivničkoj ekipi na zasluženoj pobedi. Oni su ovom trenutku fizički spremnija ekipa. Mi ćemo se truditi da iz utakmice u utakmicu napredujemo i ostvarimo bolji rezultat.
Filip Borjanović, Smatram da smo sporo ušli u utakmicu, nisam u potpunosti zadovoljan jer smatram da smo ekipa koja može dosta bolje odbranu da odigra. Dozvoljavali smo da se vraćaju u igru ali na kraju sam uspeo da isprobam i igračice koje ne dobijaju veliku minutažu, Pobedi se u zube ne gleda, zadovoljan sam, povezali smo četri pobede za redom i idemo na petu.
Vesna Divjak, Spremale smo se ѕa ovu utakmicu da pobedimo, imali smo skor četri četri, vezale smo četvrtu pobedu u nizu. Želim da čestitam protivnicima na dobroj, fer i korektnoj igri. Čestitam i svojoj ekipi koja se stvarno borila.

More in 2.ŽLS