2.ŽLS

2ŽLS, Ljubovija – Radnički 2016, 75:59

2ŽLS, Ljubovija – Radnički 2016, 75:59

Prva četvrtina je pripala gostujućij ekipi, preostali deo meča domaća ekipa u stalnom vođstvu. Borbena i fer utakmica obe ekipe.
Petar Arsenović, Čestitao bih devojkama na izvanredno dobrom odnosu prema igri, ekipa ne trenira zajedno pa nisu dovoljno uigrane ali i pored toga mi ostvarujemo ono što je važno za nas a to je rezultat. Na ovoj utakmici smo došli do željenog rezultata. Očekivali smo tvrdu utakmicu, reč je o dobrom protivniku i dobroj ekipi. Ono što je nas zanimalo je da kontrolišemo igru svih 40 minuta, mahom smo to uspevali. Imali smo i balans u ofanzivnom skoko, mislim da su imali dva skoka više od nas. Imali smo dobar šut za dva i tri poena, posebno utrećoj i četvrtoj četvrtini tako da smo tu napravili razliku.
Milica Karetić, Utakmica je bila neizvesna od samog početka, protivnik je pružio veoma dobar otpor. Bilo je neizvesno do poluvremena. U trećoj četvrtini, kolektivnom igrom i dobrim šutem uspeli smo da napravimo razliku i pobedimo. Čestitke gostujućoj ekipi.
Vesna Despotović, Čestitam protivniku na fer i korektnoj borbi. Moje devojke se nisu snašle u odbrani, šta da kažem, idemo dalje pa ćemo da vidimo šta će biti do kraja.
Minela Mehović, Nismo uradili ono što smo hteli. Došli smo sa namerom da pobedimo, ali ne znamo šta se desilo, pale smo psihički, i onda kada smo trebale da dobijemo utakmicu mi smo pali.

More in 2.ŽLS