2.ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Proleter 023, 51:57

2.ŽLS, Ljubovija – Proleter 023, 51:57

Fer i korektna igra u kojoj je domaćin pružio slab otpor u prvoj i drugoj četvrtini.
Vasić Nebojša, Rezultat na semaforu ne oslikava stvarno stanje na terenu, niti stanje stvari na tabeli. Meni je drago da je ekipa Ljubovije pokazala da ima karater i da može da se nosi sa najboljim ekipama i da joj pripada viša pozicija na tabeli. Greške su se dešavale jer smo mlada ekipa i ekipa koja tek treba da postane značajan faktor u Drugoj ligi. Najveći hendikep na današnjoj utakmici je izostanak trenera Petra Arsenovića. Smatram da je on bio na klupi da ova igra danas sigurno bila bolja i rezultat bi sigurno bio bolji.
Valentina Vasiljević, Čestitam pobedničkoj ekipi na zasluženoj pobedi. Nismo dobro otvorile utakmicu, imale smo pad. Kasnije smo pokazale karakter i imale smo priliku da preokrenemo rezultat. Ekipa Proletera je dosta iskusnija.
Marko Marinkov, Iz kolo u kolo se potvrđuje da je ova liga najčudnija, jer do sam pred polazak na utakmicu se ne zna u kojem sastavu igramo, zbog same epidemiološke situacije.Nama je bitno da i oslabljeni pobeđujemo ovakve utakmice.
Tamara Jokić, Bila je jako teška utakmica, do kraja neizvesna. Imali smo razliku od dvadesetak poena ali smo kasnije doveli utakmicu u neizvesnost. Čestitam protivničkoj ekipi na dobroj borbi. Sada smo prvi na tabeli, idemo dalje.

More in 2.ŽLS