2.ŽLS

2ŽLS, Ljubovija – Duga, 41:81

2ŽLS, Ljubovija – Duga, 41:81

Odlična igra gostujuće ekipe protiv podmlađene domaće ekipe sa stalnim vođstvom gostiju. Fer i korektna igra.
Retar Arsenović, Čestitke ekipi Duge koja je danas bila bolja ekipa u svim segmentima igre. Mislim da su oni najbolja ekipa za visok plasman. To je ekipa koja je na okupu i trenira i to se vidi. Mi smo ekipa koja ove godine drastično podmlađena. Imamo šest igračica koje su iskusnije ali ne treniraju jer nisu tu i imamo šest mlađih devojčica i to je danas i bio najveći dobitak na ovoj utakmici. Dve devojke su već sada pokazale da mogu da nam pomognu i igri i mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i bolje. Mi ove godine nemamo nikakve ambicije po pitanju plasmana osima da igramo i da u narednom periodu stvorimo ekipu koja će moći da obezbedi bolji plasman.
Petričić Dragana, Čestitam protivnicima, stvarno su odigrale utakmicu na nivou, treniraju zajedno, mi smo u dosta podmlađenom sastavu. Čestitam i mojim saigračicama, pogotovu mlađim, pokazale su se, očekujem od njih u narednom periodu mnogo bolje, mi ćemo se pripremati, daćemo sve od sebe.
Vuk Stepanović, Zahvaljujem se upravi kluba za korektan odnos i za sada ali i za prethodnu sezonu, čestitam im na borbi koju su danas prižili. Mislim da Ljubovija danas nije mogla bolje jer su ostali bez nekoliko iskusnih igračica, i to se sigurno oseca. Želim im puno sreće u radu sa decom. Mislim da će u narednim sezonama a i u ovoj biti sve bolji i bolji. Što se tiče moje ekipe ja sam zaista prezadovoljan. Prvi put da smo uspeli da pobedimo na ovom vrućem terenu i to je ono što nosim odavde. Čestitke kolegi Arsenoviću na fer i korektnoj borbi
Tripković Isidora, Hvala na čestitkama, zahvalila bih se protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri. Večeras smo bili bolji, borbeniji i to je presudilo današnju utakmicu. Želim protivničkoj ekipi u nastavku sezone bolje rezultate.

More in 2.ŽLS