2.MLS

2MLS, Zemun Fitofarmacija – Žarkovo, 94:85

2MLS, Zemun Fitofarmacija – Žarkovo, 94:85

U prvoj četvrtini viđena je izjednačena utakmica sa malom prednošću Zemuna od 2 do 6 poena . Utakmica je rešena u drugoj i trećoj četvrtini koje su domaći dobili ubedljivo i na kraju trećeg dela stekli prednost od 76-55. Gosti iz Žarkova su se trgli u poslednjoj četvrtini i predvođeni sjajnim Vujinovićem i dobili je 30-18 za konačnih 94-85.
U ekipi Zemuna bolji od ostalih bili su Nedeljković , Todorić , Drašković i Ilić ,a kod gostiju sjajni Vujinović , Dobrijević i stanojević
STEFANOVIĆ NENAD, Sve čestitke mojim igračima , ali i ekipi Žarkova i kolegi Iliću , nije lako igrati kad skoro ceo drugi deo sezone nemaš šansi za opstanak , a imati pošten pristup , sa karakterom da se nikada ne predaješ i na tome im svaka čast. Što se nas tiće , ofanzivno dobri danas skoro 40 minuta , defanzivno odlični u drugoj i trečoj četvrtini gde smo i prelomili ztakmicu sa ukupnim rezultatom 52-33 , u tim periodima , ostalo i ne tako sjajno . Ali nije lako igrati pod imperativom pobede, pogotovo za nas , a mi smo to muški izneli u svim utakmicama kući drugi deo sezone. U ova 3 kola pokušaćemo da izvučemo 2 pobede i završimo ligu sa pozitivnim skorom što bi bio fenomenalan uspeh. Hvala publici koja je uprkos derbiju došla u velikom broju.
DRAŠKOVIĆ NEMANjA, Bitna pobeda za nas , gde nam je pobeda rešava pitanje opstanka. Znali smo da unapred dobijene utakmice mogu da budu neugodne. Od početka smo ušli koncentrisano u meć i držali stvari pod kontrolom. Čestitao bih mojim saigračima i stručnom štabu na ostvarenom cilju za ovu sezonu.
VUJINOVIĆ MIODRAG, Nismo ispoštovali ono što smo se dogovorili , odbrana je bila kritična. Čestitam ekipi Zemuna na fer plej igri.

More in 2.MLS