2.MLS

2MLS, Sloga – Rtanj, 75:69

2MLS, Sloga – Rtanj, 75:69

U susretu sa ekipom Rtnja košarkaši Sloge zabeležili su svoju 11 pobedu uz dosta napora u utakmici koju su posle voćstva tokom prve tri deonice sa dosta napora u završnici utakmice završili pobedom. Ekipa Rtnja i pored malog fonda igrača nije se predavala i u završnici susreta ugrozila pobedu domaćina ali nisu bili skoncetrisani pa je Sloga u finišu utakmice obezbedili navi uspeh.Mladi Dušan Miletić u ekipi Sloge pobrao je aplauze korektne kraljevačke publike svojom najboljim igrom u ovoj sezoni (indeh 40) sa 20 skokova i 14 postignutih poena.U ekipi Rtnja Bogdan Veličković svojom solidnom partijom i sa 14 poena uz Djokića(13) i N. Gruja(18) zadali su dosta muke domaćoj ekipi.
Saša Pavlović: K.K. Sloga Tehniko, Veoma je teško igrati sa ekipama koje su u ovom trenutku ugrožene svojim plasmanom na tabeli tako da u svakoj utakmici igraju sa velikim žarom što je i ovoga puta pokazala ekipa Rtnja. Mi smo imali voćstvo i od 15 poena razlike ali se gosti ni u jednom trenutku nisu predavali.Uspeli su da u finišu uitakmice i predju u voćstvo koje smo srećom uspeli da anuliramo i zabeležimo tešku pobedu.Pokušaćemo da u nastavku prvenstva mlade igrače koji su u prvom delu takmičenja imali solidnu minutažu vratimo u ritam kao bi pružili svoj maksimum i rasteretili iskusne igrače koji uglavnom nose teret svake utakmice.
Dušan Miletić K.K. Sloga, Veoma bitna pobeda protiv ekipe Rtnja. Bilo je dosta oscilacija tokom utakmice u našoj igri. Vodili smo i 15 razlike medjutim par nerezonskih šuteva na kraju doveli su do pada rezultata pa su gosti čak i poveli. Imali smo i dosta sreće na kraju. Par skokova i dve postignute trojke vratili su rezulta u našu korist.
KK. Rtanj:Ivan Simić trener, Čestitam ekipi Sloge na pobedi kao i publici na predivnom ambijentu i pravom sportkom ponašanju.Sloga je zasluženo dobila utakmicu u kojoj smo pružili snažan otpor i uspeli da u finišu utakmice i predjemo u voćstvo.Znali smo da nam preti velika opasnost u odličnoj igri na centralnoj poziciji veoma talentovanog Miletića koga smo u prvom poluvremenu uspevali da držimo van reketa što nam u nastavku nije uspevalo a pogotovu na samom kraju susreta kada je Sloga uspela da se vrati u igru i zabeleži zasluženu pobedu.Očekujem da moja ekipa nastavi sa dobrim radom i da rezultatima obezbedi što bolji plasman.
Bogdan Veličković K.K. Rtanj, Mi smo došli sa ciljem da ako se ukaže šansa da probamo da je iskoristimo.Ta šansa se i ukazala uz naš odličan rad sa trenerom u pripremi za ovu utakmicu.Uspeli smo da i pored malog fonda igrača utakmicu dovedemo u neizvesnost u samoj završnici ali je ekipe Sloge iskusno iskoristila naše greške i zabeležila zasluženu pobedu. Čestitam ekipi Sloge na pobedi a nama ostaje da u narednom periodu nastavimo sa dobrim igrama kako bi obezbedili opstanak.

More in 2.MLS