2.MLS

2MLS, Sloga – Radnički d.o.o., 90:73

2MLS, Sloga – Radnički d.o.o., 90:73

U prelepoj atmosferi Nove hale sportova koju je stvaralo više od 1000 gledalaca tokom celog susreta Sloga je zabeležila ubedljivu pobedu nad liderom prvenstva ekipom kragujevačkog Radničkog.Susret je počeo oprezno u prvoj deonici kada je Sloga propustila nekoliko sigurnih zicera a gosti iskoristili i polušanse(16:17) U drugoj deonici Sloga izvanredna i sigurnom realizijom tria Kostić, Radić i Jovanović ostvaruje visoko voćstvo(30:11) pa je nastavak bio puka formalnost.Imponovala je borbenost ekipe Sloge tokom celog susreta a u ekipi Radničkog Raško Katić bio je pravi primer mladim igračima zalaganjem tokom celog susreta. U veoma fer i korektnoj utakmici kraljevačka publika salvom aplauza ispratila je domaće igrače koji su to i zaslužili.
Saša Pavlović: Utakmicu smo počeli stegnuto u prva tri minuta utakmice, propustili realizaciju izgradjenih šansi ali kako je utakmica dalje tekla gosti su ušli u naš ritam igre pogotovu u drugoj deonici kada smo praktično i dobili utakmicu.Zahvaljujem navijačima na podršci i našom igrom privućićemo ih još više.U nastavku prvenstva u prva četiri kola smo domačini pa očekujem da nastavimo ovako dobre igre.Ekipi Radničkog zahvaljujem na fer i korektnojh igri.
K.K. Nikola Kostić, Zahvaljujem igračima gostujuće ekipe na fer i korektnoj igri a mojim igračima sve čestitke na zalaganju tokom celog susreta.Posle neočekivanog poraza u Subotici uspeli smo da se vratimo u svoj ritam igre što je rezultiralo važnom pobedom.U ime moje ekipe velika zahvalnost vernim navijačima koji su nas bodrili tokom cele utakmice.
KKK Radnički:Igor Todorovič, Pre svega sve čestitke ekipi Sloge na zasluženoj pobedi. Bilo je pravo zadovoljstvo igrati pred punim tribinama i veoma korektnom publikom.Dominacija Sloge u svakom pogledu a mi smo pružili najslabiju igru u ovoj sezoni što je moje veliko razočaranje u mlade igrače pogotovu što su naš Raško Katić i igrač Sloge Uroš Mirković kao najiskusniji igrači izgarali tokom cele utakmice što nije bio slučaj sa mojim mladjim igračima čiji je odnos prema igri bio razočarajući.

More in 2.MLS