2.MLS

2MLS, Sloga – Konstantin, 74:69

2MLS, Sloga – Konstantin, 74:69

Prvo kolo donelo je susret starih rivala iz KLS pa je sa pravom smatran kao prvi derbi. U veoma zanimlјivoj i neizvesnoj igri obe ekipe želele su pobedu. Odigravši veoma dobro i zanimlјivo na zadovolјstvo preko 500 gledalaca u Novoj hali sportova, ekipa Sloge tokom prve tri deonice bila je u minimalnom vođstvu koje je znalački sačuvala do kraja susreta. U fer i korektnoj igri ton utakmici davali su Saša Đorđević iz Sloge i Vladimir Veličković iz ekipe Konstantina koji su postigli po 24 poena.
Saša Pavlović šef. str.štaba, Jako bitna pobeda na startu prvenstva bez obzira što je ekipa Konstantina bila oslablјena, koja je jako dobra ekipa i pretenduje na visok plasman. Bilo je sjajnih detalјa u igri, nedestaje snage i koncentracije u odlučujućim momentima ali je najbitnije da smo na kraju zasluženo pobedili. Očekujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti bolјi. Prezadovolјan sam igrom mladih igrača koji su uspešno menjali starije igrače i sasvim zasluženo dobili aplauze sa tribina.
Saša Đorđević, Najbitnija je pobeda i atmosfera koja vlada u ekipi, volјa za pobedom, želјa, velika energija što treba da krasi ovu ekipu sa mladim igračima. Zalužena pobeda na startu prvenstva, idemo dalјe i spremamo se za utakmicu sa Proleterom. Zahvlio bih igračima gostiju na sportskom ponašanju i korektnoj igri.
Marko Cvetković, Zahvalјujem ekipi Sloge na sportskom prijemu i čestitam na zasluženoj pobedi domaćina. Trudili smo se tokom cele utakmice iako nekompletni odigrali smo egal neizvesnu utakmicu.
Vladimir Veličković, Čestitam ekipi Sloge na pobedi kao i fer i korektnoj igri. Moja ekipa bila je nekompletna ali smo tokom cele utakmice pokušavali da stižemo minimalno vođstvo domaćina što nam na kraju nije uspelo. Spremamo se za naredne utakmice i očekujem bolјi rezultat.

More in 2.MLS