2.MLS

2MLS, RTANJ – PROLETER NAFTAGAS, 80:63

2MLS, RTANJ – PROLETER NAFTAGAS, 80:63

Sjajan početak domaće ekipe i vođstvo 20:03 nakon 6 minuta igre je nagovestilo da su igrači Rtnja spremni za prvoligašku petorku Zrenjaninaca. Nošeni podrškom publike, domaći košarkaši su uspeli da se odbrane od naleta gostiju i na poluvremenu odu sa rezultatom 43:30. Treća četvrtina donosi preslikanu sliku druge četvrtine, gde se igralo koš za koš, a i rezultat u tim četvrtinama je bio izjednačen ( 20:20 , 16:16 ). I poslednja četvrtina se nije mnogo razlikovala od druge i treće. Košarkaši Rtnja su pametnom igrom priveli meč kraju i odmah na startu prvenstva pokazali da se na njih može ozbilјno računati. Podatak da je gotovo na celoj utakmici prednost domaćina bila dvocifrena govori da su dva boda zasluženo ostala u Bolјevcu.
Ivan Simić, Kao i uvek, prve utakmice su najteže, odigrali smo sjajno, pre svega u odbrani, znali smo od koga nam preti najveća opasnost i uspeli smo da jednom jakom odbranom, pre svega, svih 40 minuta i sa dosta trčanja da dobijemo utakmicu. Zahvalio bih se sjajnoj publici na podršci. Ovu utakmicu ostavlјamo iza nas i okrećemo se narednom protivniku, sjajnoj ekipi Kolubare.
Aleksandar Miladinović, Veoma važna pobeda za sam star sezone i jednu dobru atmosferu u ekipi, mislim da smo odigrali jednu odličnu utakmicu i nadam se da cemo nastaviti sa dobrim igrama u narednim mečevima koji nam slede…

 

More in 2.MLS