2.MLS

2MLS, Plana – Zdravlje Leskovac, 73:111

2MLS, Plana – Zdravlje Leskovac, 73:111

Očekivanu i ubedljivu pobedu zabeležili su na planjanskom parketu košarkaši leskovačkog Zdravlja na startu drugog dela prvenstva. Domaći sastav, koji je na polusezoni ostao i bez Todorovića, ali i bez adekvatnih zajedničkih priprema, u nužnosti sve više oslonjen na one iz juniorskog pogona, objektivno nije ni mogao da pruži više od prikazanog.
Predrag Jaćimović, trener KK Plana, Igrali smo solidno u okviru mogućnosti, realno nismo ni očekivali da možemo bolji rezultat da napravimo. Zapaženu minutažu dobila su i deca, i s obzirom na razliku u kvalitetu ne mogu da budem nezadovoljan.
Marko Dimitrijević, trener KK Zdravlje, Evidentna je razlika u kvalitetu ekipa. Plana se osula u rosteru, sa par iskusnijih igrača je ostala. Nažalost, posle niza godina provedenih u B ligi moraće da igra u Srpskoj. Kažem nažalost, jer ovde su odigrane mnoge dobre i kvalitetne utakmice i šteta je da ova sredina ostane bez drugoligaša. Večeras je odigrana jedna “prijateljska” utakmica, za nas uvodna u drugi deo prvenstva. U narednih četiri-pet kola videćemo kako će se odvijati situacija – steknemo li uslove da se borimo za ulazak u KLS mi ćemo ga “pojuriti”, ako ne, prištedićemo sredstva i pripremiti se bolje za sledeću sezonu.

More in 2.MLS