2.MLS

2MLS, Plana – Žarkovo, 47:87

2MLS, Plana – Žarkovo, 47:87

Okršaj ekipa sa začelja tabele, Plane i Žarkova, kolo pre kraja prvenstva Druge lige Srbije, ubedljivo je pripao gostujućem sastavu. Dodatno oslabljeni neigranjem Božovića i Glišića, uz izrazito slab procenat šuta, Velikoplanjani su pružili slab otpor protivniku, koji je zabeležio ukupno četvrtu, a prvu pobedu na strani.
Predrag Jaćimović, trener KK Plana, Lošije smo odigrali poredimo li sa prethodnom utakmicom, oscilacije su normalne u ovakvim okolnostima, mladi su igrači, ne treniramo. Ono što je bitno je da se sačuva rang ispod i da se klub reorganizuje, sve u zavisnosti od planova koji se naprave. Ono što sam prihvatio ispoštovao sam, da izguramo do kraja, iako se već na početku videlo da nemamo realne mogućnosti i kvalitet za opstanak. U ovom momentu je nebitno da li smo mogli nešto više. Za mlade igrače, iako su u ovaj rang ušli prerano, ipak je ovo bilo nekakvo iskustvo.
Đorđe Ilić, trener KK Žarkovo, Iskreno, nisam se nadao ovako ubedljivoj pobedi, ali i Plana je nastupila bez prvog centra što je nama donelo novu situaciju i prednost pod koševima. To je napravilo razliku, posle su oni igrali sa svojim podmlatkom, što je još uvećalo razliku, i mislim da krajnji rezultat nije realan odnos snaga. Čestitam Plani što su, uprkos situaciji u kojoj su, istrajali do kraja.

More in 2.MLS