2.MLS

2MLS, Plana – Napredak JKP, 77:97

2MLS, Plana – Napredak JKP, 77:97

Ništa novo, u krajnjem ishodu, nije viđeno ni u 11. kolu Druge lige kada su velikoplanjanski košarkaši u pitanju. Iako su u par navrata u prvom poluvremenu bili na domak da preokrenu rezultat u svoju korist, domaći igrači nisu bili ravnopravan protivnik gostima iz Aleksinca, rešenim da svoj pohod ka vrhu tabele nikako ne ugroze u Plani.
Predvođen raspoloženim plejom Nikolom Raičevićem, Napredak je utakmicu prelomio u trećem nastavku (48:66), pa je poslednja četvrtina odigrana prilično rasterećeno, u većem svom delu sa mlađim igračima na parketu. Najkorisniji igrač na terenu bio je prvotimac Plane, Mihailo Todorović, sa 21 ubačenim poenom i 14 skokova. Na drugoj strani, Slaviša Bogavac imao je jednu uhvaćenu loptu manje i 10 poena, Jovan đorđević Marinković imao je pet skokova i 23 poena, dok je Nikola Raičević sa sedam asistencija i 19 pogodaka bio treći po učinku u svom timu.
Predrag Jaćimović, trener KK Plana, Moglo je prvo poluvreme i snažnije da bude, bio bi i rezultat bolji po nas u tom delu, ali na kraju bi ipak sve došlo na isto. Sa malo igrača i nedovoljno vremena za trening ovo je realnost. Na momente smo dobro igrali protiv iskusne ekipe Napretka, bilo je i loših trenutaka, neke stvari nismo prepoznavali zbog neiskustva igrača. U ovakvim okolnostima ne mogu da budem nezadovoljan.
Nebojša Raičević, trener KK Napredak JKP, U ovom trenutku smo bolji i kvalitetniji tim, bilo je samo pitanje dela utakmice u kome ćemo to i na terenu da pokažemo. Želim Plani da se brzo “vrati”, jer evidentno je da je ova sezona jako teška za nju. Nama je ovo peta uzastopna pobeda, i danas smo odigrali onako koliko nam je bilo potrebno da nastavimo ovaj uspešni niz.

More in 2.MLS