2.MLS

2MLS, Mladost SP – Spartak, 105:97

2MLS, Mladost SP – Spartak, 105:97

Favorizovana Mlaodst je posla dosta muke uspela da slomije otpor upornih Subotičana. Prvi deo utakmice nagoveštavao je rutinsku pobedu domaćina, predsnost je u 12. minutu iznosila 36:18. Spartak se konsoliduje i disciplinovanom igrom uspeva da u 18. minutu priđe na samo poen zaostatka. Mladost u drugom poluremenu ponovo pravi razliku od 5 do 10 poena, koju uspeva da sačuva do kraja meča. Najbolji u kod Palančana bilo je Marko Ilić sa 23 poena, pratio ga je Vuletić sa 20. Kod gostiju iz Subotice vrhunsku partiju pružio je Filip Barna sa 35 poena, ali to nije dovoljno da Spatrak izvuče više od častnog poraza.
Zoran Milovanović, trener ekipe Mladost SP: Igrali smo sa dosta oscilacija. Nisam očekivao tiliki pad posle visokog vođstva u prvom poluvremneu. Pobedili smo i to je važno. Ostaje još mnogo da radimo da bi popravili igru. Četitam Spartaku na dobroj i korektnoj igri.
Marko Ilić, igrač ekipe Mladost SP: Mučili smo se tokom cele utakmice. Nismo smeli da dozvolimo da nam se istopi prednost od 18 poena. Spartak je dobra ekipa porotiv koje niko ne sme da se opusti.
Slobodan Bjelica, trener ekipe Spartak: Čestitam Mladosti na pobedi. Uspeli smo da se u drugoj četvrtini vratimo u meč posle velikog zaostatka. Pripretili smo u par navrata u druom poluvremnu, ali nismo imali snage za potppun preokret.
Filip Barna, igrač ekipe Spartak: Čestitam domaćinima na dobroj igri i pobedi i želim im puno sreće u daljem takmičenju. Nismo iskoristili šansu da u potpunosti preokrenemo utakmicu. Čestitam i svojim saigračima na borbenosti i karakteru.

More in 2.MLS