2.MLS

2MLS, Mladost SP – Sloga, 89:77

2MLS, Mladost SP – Sloga, 89:77

Na premijernom meču ove takmičarske sezone u Smedereskoj Palanci pred 300 gledalaca, domaća Mladost uspela je da ostvari pobedu protiv kraljevačke Sloge. Tvrda i borbena utakmica. Prilično izjendačeno u prvoj četvrtini koju je Mladost ipak dobila. Čvrstom odbranom palančani na poluvreme odlaze sa osetnom prednošću od 10 poena. Sloga se u trećoj četvrtini u potpunosti vratila u meč i povela u 25. minutu, ali Mladost uspeva da se konsoliduje, vrati dvocifrenu razliku i rutinski privede utamicu kraju. Najbolji kod domaćina bili su Krtajić sa 25, Vuletić ,Ilić i Živanović sa po 16 poena , dok se kod gostiju istakao Kostić sa 25 poena.
Zoran Milovanović, trener ekipe Mladost SP: Čestititam svojim igračima na borbenosti i pobedi nad odličnim kraljevčanima. Igramo sa dosta oscilacija,što se videlo i danas. Tek u drugom delu utakmice uspeli smo da se definitivno odlepimo i zadržimo prednost do kraja.
Stefan Krstajić, igrač ekipe Mladost SP: Važno je da smo dobili utakmicu.Teško je bilo, bez obzira na 12 poena razlike. Uspeli smo da igramo agresivno odžrimo koncentaciju do samog kraja. Čestitam gostima na
fer igri.
Saša Pavlović, trener ekipe Sloga: Čestitam ekipi Mladosti na dobroj igri i pobedi. Mi smo pokušali sve ali nismo imali dovoljan broj raspoloženih igrača kao Mladost.
Nikola Kostić, igrač ekipe Sloga: Borili smo se od samog početka i parirali kvalitetnoj ekipi Mladosti. Pali smo u drugoj četvrtini, potuno se vratili u trećoj, ali nismo više imali snage. Čestitam domaćinima na pobedi i izvarednoj oganizaciji utakmice.

More in 2.MLS