2.MLS

2MLS, Mladost SP – Pirot, 79:82

2MLS, Mladost SP – Pirot, 79:82

U dramatičnoj završnici košarkaši Mladosti su poraženi od ekipe Pirota rezultatom 79:82 (24:19, 22:22, 14:18, 19:23). Teška i rezultatski neizvesna utakmica u 11. kolu Druge lige Srbije, pripala je ekipi Pirota, koja je pri rezultatu 79:79 imala poslednji napad i 4 sekunde da ga izvede. To su uspešno izveli i Đonlić je trojkom doneo pobedu ekipi pirota. Mladost je svoju šansu propustila lošim izvođenjem slobodnih bacanja u poslednjim minutima meča Kod Mladosti je najefikasniji su bili Paunović sa 15 i Vuletić sa 14 poena, dok je u ekipi Pirota najefikasniji bio Đonlić sa 24 poena. Inače na klupi Mladosti se nalazi novi trener Milovan Bogojević.
Milovan Bogojević, trener ekipe Mladost SP: Čestitam ekipi Pirota na pobedi. Solidno smo odigrali utakmicu i žao mi svojih igrača koji su se istinski borili. Loše izvođenje slobodnih bacanja nas je koštalo poraza.
Dušan Vuletić, igrač ekipe Mladost SP: Poraz u poslednjoj sekundi uvek teško pada. Čestitam ekipi gostima na dobroj igri i pobedi i želim puno sreće u nastavku takmičenja. Nadam se da će sreća drugi put biti na našoj strani.
Marko Spasić, trener ekipe Pirot: Neizvesna utakmica do poslednjeg sekunda, gde smo mi izašli kao pobednici. Čestitam palančanima na dobroj igri i odličnoj organizaciji utakmice.
Nikola Đžonllić , igrač ekipe Pirot: Čestitam svojim saigračima na borbenosti , dobroj igri i pobedi. Drago mi je što sam u poslednjoj sekundi pogodio trojku za pobedu. Mladost je dobar tim i želim im pno sreće u sledećim utakmicama.

More in 2.MLS