2.MLS

2MLS, Mladost SP – Beovuk 72, 98:74

2MLS, Mladost SP – Beovuk 72, 98:74

Mladost SP je rutinskom pobedom potvrdila kvalitet. Tokom cele utakmice palančani su držali jak ritam i konstantno
uvećeavali prednost. Trener Bogojević je dao šansu svim igačima, gde su neki od njih su zabeležili prve minute u Drugoj ligi Srbije. Najefikasnijii kod Mladosti bio je sa Minja Todorović sa 17 poena, dok je kod gostiju iz Beograda
najviše poena postigao Miloš Drljan -14.
Milovan Bogojević, trener ekipe Mladost SP: Zadovoljan sam igrom i pobedom. Čestitam svojim igračima. Momci se nisu opuštali nijednog trenutka. Dao sam šansu svim igračima i kod nekih se vidi napredak i igri. Gostima želim puno sreće u nastavku takmičenja.
Sava Trajković, igrač ekipe Mladost SP: Pokazali smo da smo kvalitetnija ekipa i to je presudilo. Mlada ekipa iz Beograda će tek da pokaže svoj potencijala u narednim utakmicama . Čestitam igračima Brovuka na korektnoj i fer igri.
Nikola Stanić, trener ekipe Beovuk 72: Mladost je bila bolja tokom cele utakmice i čestitam im. Mi nismo imali šanse protiv raspoleženih domaćih igrača. Palančanima želim puno sreće u nastavku prvenstva.
Ljubo Popović, igrač ekipe Beovuk 72: Mladost je opravdala ulogu favorita. Imali su više raspoloženih igrača i samim tim su držali jak ritam tokom cele utakmice. Mi imamo mladi tim koji ima prostora za napredovanje.

More in 2.MLS