2.MLS

2MLS, Kolubara LA 2003 – Zemun Fitofamacija, 86:69

2MLS, Kolubara LA 2003 – Zemun Fitofamacija, 86:69

Gosti iz Zemuna su ušli u meč hrabro, borbeno, što im je obezbedilo vođstvo tokom cele i na kraju prve četvrtine. Ipak u drugoj četvrtini, košarkaši Kolubare preuzimaju vođstvo, ali je utakmica i na kraju poluvremena bila aktivna i egal. U drugom poluvremenu, Kolubara sigurnom igrom drži prednost, i pre svega uz pomoć raspoloženog Šparovića, njegovom odličnom odbranom i čak 9 ukradenih lopti Kolubara privodi meč rutinski kraju, i dolazi do 6 uzastopne pobede.
Žarko Simić, Još jedna pobeda za nas, ovoga puta protiv odlične ekipe Zemuna. Ono što me raduje jeste da je cela ekipa iznela ovu pobedu, timskim duhom, atmosferom, i neverovatnom borbom za svaku loptu. Zadovoljni smo, i pokušaćemo da nastavimo u ovako dobrom ritmu u nastavku sezone.
Petar Šparović, Još jedna pobeda u nizu, nimalo laka protiv odlične ekipe Zemuna. Tvrda utakmica, ali smo pokazali da nam takve utakmice nisu strane, i da mirnom i sigurnom igrom možemo i ovakve utakmice uspešno privesti kraju. Zahvalio bih se saigračima na odličnoj partiji, nastavljamo dalje, i nadam se da ćemo nastaviti pobedonosni niz.
Nenad Stefanović, Smatram da Kolubara trenutno igra najbolju košarku u Drugoj Ligi, i da su trenutno najjači kandidati za prvo mesto, odnosno plasman u Prvu Ligu. Čestitam Kolubari na pobedi, a mi se okrećemo sledećem kolu.
Lazar Nedeljković, Zaslužena pobeda Kolubare. Mi smo ušli dobru u utakmicu, nadali smo se da možemo da napravimo iznenađenje u Lazarevcu. Ipak, Kolubara je bila bolja u nastavku meča, dok mi nismo imali dovoljno snage da se vratimo u meč u drugom poluvremenu, i da pobedimo.

More in 2.MLS