2.MLS

2MLS, Kolubara LA 2003 – Proleter Naftagas, 94:74

2MLS, Kolubara LA 2003 – Proleter Naftagas, 94:74

U poslednjem kolu Druge Muške Lige u Lazarevcu sastali su se Kolubara i Proleter. Od samog početka utakmice košarkaši Kolubare su krenuli furiozno, i nisu želeli da propuste šansu da pobedom potvrde prvu poziciju na tabeli, na kojoj su bili veći deo sezone. Već u prvoj četvrtini Kolubara stiče osetnu prednost, koju je kroz nastavak meča uvećavala. Na kraju, 20 poena prednosti za domaćina, i zasluženo slavlje povodom istorijskog uspeha KK Kolubara, tj. plasmana u Prvu Ligu-KLS. Svakako moramo istaći fantastičnu partiju kapitena novog prvoligaša, Nikole Simića, koji je rafalnom paljbom sa svih pozicija predvodio Kolubaru, a meč je završio sa 33 poena. Isto tako, Lalić je odigrao odličnu utakmicu za Proleter, postigavši 31 poen.
Na kraju meča, slavlje domaćih, svečana dodela priznanja, i velika radost igrača, uprave i navijača.
Istorijsko veče za KK Kolubaru i grad Lazarevac.
Žarko Simić, Velika mi je čast i zadovoljstvo biti trener i deo ove ekipe koja je postigla istorijski uspeh, a to je plasman u KLS. Ovo je bila duga sezona, koju smo odigrali fantastično, sa odličnom hemijom u ekipi, kao i velikom željom da pružimo što bolje partije. Kao što znate, veći deo prvenstva smo bili prvi, i nije bilo nimalo lako održati tu poziciju do kraja. U tome smo uspeli, pokazali smo da smo dorasli takvom zadatku, počev pre svega od ekipe, uprave i celog Kluba. Zahvalio bih se svima, i čestitao našim igračima i upravi na velikom uspehu.
Nikola Simić, Pre svega moram reći da mi je drago što sam kapiten ekipe Kolubare koja je uspela da napravi istorijski uspeh, plasman u KLS. Ponikao sam u Kolubari, i to za mene ima posebnu težinu. Cele sezone smo davali svoj maksimum, iz utakmice u utakmicu bili sve bliži cilju. Verovali smo da možemo do prvog mesta, i u tome smo uspeli.
Zoran Bajin, Sve čestitke Kolubari na pobedi, a pre svega na ostvarenoj prvoj poziciji i plasmanu u KLS.
Slobodan Lalić, Sve čestitke Kolubari na pobedi, a pre svega na ostvarenoj prvoj poziciji i plasmanu u KLS.

More in 2.MLS