2.MLS

2MLS, Kolubara LA 2003 – Plana, 106:75

2MLS, Kolubara LA 2003 – Plana, 106:75

Dobra igra na samom početku utakmice gostiju je iznenadila domaćina. Više borbe, mnogo skokova u napadu obeležile su prvu četvrtinu, nakon koje je domaćin imao blagu prednost. Nakon toga, u drugoj četvrtini Kolubara je zaigrala čvršće u odbrani, i serijom za oko 2 minuta se odlepila na 20 poena razlike.Kod domačina su se istakli Vukašin Sinđelić, koji se imao sjajno šutersko veče, kao i kapiten Nikola Simić, koji je odigrao odlično. Nastavak meča, odnosno drugo poluvreme nije donelo veća uzbuđenja, tako da je proteklo u prilično ujednačenoj igri, ali razlika između dve ekipe je bila velika još od poluvremena.
Žarko Simić, Veoma bitna pobeda za nas, koja dolazi posle poraza u Leskovcu. Nismo najbolje ušli u utakmicu, ali smo u drugoj četvrtini uspeli da dođemo do svoje igre. Zadovoljan sam rezultatom, i okrećemo se sledećem protivniku.
Nikola Simić, Ekipa je uspela da prebrodi poraz iz Leskovca, i da se na pravi način vrati na put pobeda. Odigrali smo solidnu utakmicu, svaka čast protivniku na fer i korektnoj borbi, a mi se okrećemo sledećoj utakmici, u kojoj je svakako imperativ pobeda.
Predrag Jaćimović, Ekipa Kolubare je daleko iskusnija od naše.Izgubljeno je dosta lopti. Kolubara je svoje otvorene šuteve pogodila, koje mi zbog naše skraćene klupe nismo mogli da branimo. Sve čestitke treneru i ekipi Kolubare na fer i korektnoj igri.
Mihailo Todorović, Sve čestitke ekipi Kolubare na pobedi.

More in 2.MLS