2.MLS

2MLS, Kolubara LA 2003 – Konstantin, 96:74

2MLS, Kolubara LA 2003 – Konstantin, 96:74

Derbi u Lazarevcu je pripao domaćinu. Posle pobede u Smederevskoj Palanci, Lazarevčani su odigrali još jednu odličnu partiju, predvođeni sjajnim Petrom Šparovićem, kao i kapitenom Simićem. Od početka meča Kolubara je sigurno igrala, završila prvu četvrtinu sa 11 poena prednosti. U nastavku meča, Kolubara je sigurno držala prednost, ali i uvećavala. Bili su blizu Lazarevčani prednosti od 30 poena razlike u drugom poluvremenu, ali na kraju sigurnih 22 poena viška za Lazarevčane.
Žarko Simić, Odlična igra našeg tima, i veoma bitna pobeda za nas. Učvrstili smo se na vrhu tabele, i posle vrelog gostovanja i pobede u Smederevskoj Palanci, ova pobeda zaokružuje odličan niz pobeda i dobrih partija Kolubare. Do kraja prvog dela nam ostaje gostovanje u Zrenjaninu, koje neće biti nimalo lako, ali kao i usvakoj utakmici, daćemo sve od sebe da ovu godinu završimo triumfalno.
Petar Šparović, Odlična partija mog tima, zahvalio bih se svim saigračima na velikom zalaganju, dali smo sve od sebe da odnesemo veoma bitnu pobedu za nas. Takođe, zahvalio bih se i stručnom stabu, delujemo veoma dobro na terenu, što nas sve raduje. Posle dva derbija, idemo u Zrenjanin, gde idemo na pobedu, kao i u svakoj utakmici dosad.
Marko Cvetković, Čestitke Kolubari na dobroj utakmici i zasluženoj pobedi.
Vladimir Veličković, Čestitke Kolubari na dobroj utakmici i zasluženoj pobedi.

More in 2.MLS