2.MLS

2MLS, BKK Radnički – Proleter Naftagas, 90:54

2MLS, BKK Radnički – Proleter Naftagas, 90:54

U utakmici 8. kola 2MLS Radnmički sa Crvenog Krsta ubedljivo je savladao ekipu Proletera rezultatom 90:54. Od samog starta utakmice domaća ekipa je čvrstom odbranom uspela da nametne svoj ritam i vrlo brzo dođe do ubedljive prednosti koju je držala do kraja utakmice.
Goran Vučković, Jako bitna utakmica i pobeda za nas, posle tesnog poraza u prethodnom kolu gde smo izgubili na jednu loptu a nivo igre nam je bio mnogo mnogo ispod nivoa na kom želimo da igramo. Prvi put ove sezone smo defanzivno otvorili utakmicu onako kako želimo i dobili smo rezultat toga. Trudimo se učimo na svojim greškama, da podižemo nivo igre iz utakmice u utakmicu i nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu u preostalih 5 utakmica do kraja prvog dela. Takođe, ekipi Proletera želim puno sreće u nastavku sezone.
Žarko Valjarević, Dobro nam je došla jedna ovakva utakmica posle teškog poraza u prethodnom kolu. Mislim da smo dobro otvorili utakmicu, i držali smo neki nivo igre do kraja. Mislim da ekipa Proletera može mnogo više, ali što se nas tiče, jedna lakša utakmica nam je mnogo značila, i sada imamo 10 dana do sledeće utakmice da se pripremimo za nastavak prvenstva, i nadamo se da više neće biti neprijatnih iznenađenja.
Stefan Atanacković, Jedna reč, Katastrofa.
Nikola Otović, Rezultat o svemu govori, stvarno smo loše igrali. Čestitam ekipi Bkk Radnički, od starta su pokazali da žele pobedu više od nas, nas je stigao umor, dekoncentracija, i gledaćemo da se okrenemo sledećoj utakmici, da to bude mnogo bolje.

More in 2.MLS