2.ŽLS

2.ŽLS, Paraćin – Radnički, 50:75

2.ŽLS, Paraćin – Radnički, 50:75

Utakmica je odigrana pred oko 150 domaćih navijača u dnevnom terminu. Domaća ekipa je bila ravnopravna samo u prvoj četvrtini, tako da je već u prvom delu ekipa Radničkog došla do vođstva koje nije ispuštala do kraja utakmice. Povremeno je delovalo kao da OKK Paraćin može da se približi i prekorene utakmicu ali je gostujuća ekipa bila sigurna i uspešno je odbranila vođstvo, koje je u drugom poluvremeno i značajno uvećala. Utakmica je prošla u fer i korektnoj borbi, bez incidenata.
Dušan Jovanović, „Što se tiče naše igre na početku je bilo dosta stegnuto. Tokom cele utakmice nismo mogli da iskontrolišemo skok, na kraju je bilo 20 skokova više na strani Radničkog. Primali smo lake poene iz kontranapada što je dovodilo do naše nesigurnosti.
Natalija Milovanović, „Teška utakmica za nas. Nismo dobro počele, kao da smo imale preveliku tremu u prvom meču pred svojom publikom. Čestitam ekipi Radničkog na zasluženoj pobedi“.
Zoran Jovanović, „Ovo je za nas bila jako teška utakmica zato što je prvi put ove sezone protivnik koga ne poznajemo, koga do sada nismo videli. Iskreno, očekivao sam još težu utakmicu. One su igrale danas ispod svojih mogućnosti i siguran sam da će u nastavku igrati mnogo bolje“.
Natalija Dubrovina, „Prvi put igramo protiv ekipe Paraćina. Nismo tačno znali šta da očekujemo. Iskreno nismo dobro startovali, tek smo u drugom poluvremenu prelomili utakmicu“.

More in 2.ŽLS